Back to the top

Bästa sätt att sluta snusa

Bästa sätt att sluta snusa

Funderar du på att lägga prillan på hyllan? Det är bra! Det finns många sätt att sluta snusa på. Det bästa sätt att sluta snusa på kan vara om du surfar in på www.qvitt.nu och läser kring tips och råd. Qvitt är ett nikotinfritt snus som är skapat just för dig som vill sluta snusa. Där får du kanontips från andra som har gjort samma resa som du ska påbörja. Så gå in och läs mer om bästa sätt att sluta snusa på. Vi har tre olika snus sorter som ska leda till det bästa sätt att sluta snusa.

Vi har qvitt salmiak som smakar salt. Den är perfekt om du vill lägga ditt nikotin begär på hyllan. Dessutom ligger qvitt salmiak perfekt under läppen. Den finns i två olika förpackningar så det är bara att testa vilken som passar dig bäst. Sen finns den fräschaste av snus från qvitt familjen, det är Qvitt Menthol som har en tydlig smak av menthol. Många kunder tycker att vårt menthol snus påminner om vanligt snus vilket har gjort det enklare att sluta snusa för dem. Slutligen har vi den klassiska qvitt Original som vi har valt att kalla den. Den är redan en klassisker i qvitt familjen. Den har den klassiska snussmaken med en underton av bergamott. Original har fått många att välja det nikotinfria alternativet.

Bästa sätt att sluta snusa

Enklaste och bästa sätt att sluta snusa

Det har aldrig varit enklare att sluta snusa. Det är inte bara bästa sätt att sluta snusa  med qvitt det innehåller även bra ingredienser som grönt te, panax ginseng och fluor.

Vill du veta mer om bästa sätt att sluta snusa, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB