Back to the top

Bli nikotinfri

Bli nikotinfri

Har du kommit fram till att du vill bli nikotinfri? Det är ju super! Och då har du även kommit till helt rätt ställe. För vi på i qvitt har just skapat sidan qvitt.nu bara för dig och alla som vill bli kvitt sitt nikotinberoende. För att bli nikotinfri så har du antagligen ett gäng funderingar och tankar på hur du ska gå till väga för att bli nikotinfri. Du får svar på massor av frågor på vår hemsida och många bra tips av andra som har varit i din situation och ville bli nikotinfri.

Så gå in på www.qvitt.nu och läs om det så ökar din motivation hur du ska göra. Våra produkter är ett fantastiskt hjälpmedel för att bli nikotinfri. Vi har olika nikotinfria snussorter som fungerar som ett snussubstitut och de smakar fantastiskt bra och påminner mycket om vanligt snus.  I alla våra qvitt produkter så finns det panax ginseng, grönt te och fluor. De är ingridienser som kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och bidra till förbättrad munhygien.

Bli nikotinfri

Qvitt hjälper dig bli nikotinfri

Qvitt har som sagt tre olika snussorter som kan hjälpa dig bli nikotinfri. Det är den fräscha menthol som ligger perfekt under läppen och är riktigt fräsch. Sen har vi den klassiska original som påminner om den klassiska snussmaken. Den tredje sorten är salmiak som smakar salt och är så god att det är lätt att glömma gamla begär. Du köper dom på macken, kiosken eller via vår hemsida, www.qvitt.nu

Vill du veta mer om att bli nikotinfri, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB