Back to the top

Frågor och svar

Frågor och svar

Vad är Qvitt?

Qvitt är ett tobak, socker och nikotinfritt snus.  Eftersom Qvitt innehåller Panax Ginseng, grönt te och fluor innebär det att den är uppiggande,kan  höja koncentrationsförmågan och förbättra munhygienen. Men framför allt är Qvitt din hjälp när du ska göra dig fri från nikotin och sluta snusa.

Hur lång hållbarhet har Qvitt?

Qvitt har en hållbarhetstid på sex månader från tillverkningsdatum. Bäst-före-datum hittar du på etiketten på botten av dosan. Qvitt är inte nödvändigtvis en kylvara, men med kylförvaring håller produkten en bättre kvalité.

Innehåller Qvitt socker?

Nej. Qvitt är helt sockerfritt snus.

  Kan jag snusa Qvitt när jag är gravid eller ammar?

Med hänvisning till Livsmedelsverkets kostråd för gravida och ammande avråder vi att använda Qvitt eftersom den innehåller ginseng.

Var kan jag köpa Qvitt?

Qvitt kan köpas i kiosken, på macken eller i vår webbshop.

Vem tillverkar Qvitt?

Qvitt tillverkas av Gotlandssnus och tillverkningen sker på Gotland.

Är det åldersgräns för köp av Qvitt?

Nej, men vi rekommenderar våra återförsäljare att endast sälja Qvitt till personer över 18 år.

Qvitt Salmiak - den nikotinfria prillan - finns även som mini

Qvitt Salmiak

Qvitt Salmiak är det perfekta substitutet för dig som vill lägga tobaken och nikotinet på hyllan. Salt i smaken, perfekt formad under läppen och så god att det är lätt att sluta tänka på gamla begär. Qvitt Salmiak finns i två olika förpackningar. Oavsett vilken du väljer kommer du få smak på det goda livet.

KÖP QVITT SALMIAK FINNS ÄVEN SOM MINI

Qvitt Original - den nikotinfria prillan

Qvitt Original

Redan en klassiker i den snabbt växande Qvitt-familjen. Den traditionella snussmaken med en underton av bergamott har fått allt fler snusare att byta till det nikotinfria alternativet. Som alla andra Qvitt- produkter innehåller Original grönt te, fluor och Panax ginseng. Ingredienser som kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och bidra till förbättrad munhygien.

KÖP QVITT ORIGINAL
Qvitt Menthol - den nikotinfria prillan

Qvitt Menthol

Fräschaste prillan i Qvitt-familjen har en bestämd smak av menthol som fått både snusare och rökare att göra sig av med sitt tobak och nikotinberoende. Många av kunderna har också fastnat för att ment- holprillans egenskaper påminner om vanligt snus, vilket gör det ännu enklare bryta invanda mönster och prova något alldeles nytt och fräscht.

KÖP QVITT MENTHOL

FAQ WEBBSHOP KONTAKT


Gotlandssnus logotyp

Sockerbruket Roma • 622 54 Romakloster
Tel: 0498-200 990 • Fax: 0498-200 999
info@gotlandssnus.sewww.gotlandssnus.se

qvitt-fyradosor-fot

© Gotlandssnus AB