Back to the top

Funkar nikotinplåster

Funkar nikotinplåster

Går du i tankar på att bli nikotinfri? Det är ju jätte bra. Då finns det olika hjälpmedel att ta hjälp av. Det viktigaste för dig är att du bestämt dig för att bli nikotinfri. Du har säkert många frågor som till exempel funkar nikotinplåster och funkar nikotinfritt snus? Det är bra hjälpmedel för dig. Vi på Gotlandssnus har tagit fram Qvitt.nu som är ett snussubstitut med flera olika smakar som många som har blivit nikotinfria har tagit hjälp av. Det är ett jätte bra hjälpmedel då du kan fortsätta snusa dock med ett nikotinfritt alternativ. Då kan funkar nikotinplåster som ett hjälpmedel också. Fördelen med Qvitts produkter är att du kan ha dina vanliga snus vanor kvar men att du inte får i dig nikotin. Blir det för tufft så funkar nikotinplåster som ett hjälpmedel till våra produkter.

Den långsiktiga prövningen är att klara av vanemässiga beteenden, som att ta en snus till kaffet eller på festen. Det här är svåra situationer och många klarar det inte första gången, men försök igen och igen. Till slut kommer du att lyckas. Lycka till!

Funkar nikotinplåster

Funkar nikotinplåster som komplement till nikotinfritt snus

För att bli nikotinfri så är det till fördel att du verkligen har bestämt dig för att bli nikotinfri. Det kommer inte bli helt enkelt men Gotlandssnus har skapat qvitt.nu som är sida som hjälper dig att bli fri från beroendet. Du kan ha funkar nikotinplåster som komplement. Vill du inte sluta snusa så har Qvitt nikotinfritt snus som smakar snus.

 

Vill du veta mer om funkar nikotinplåster, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB