Back to the top

Hur slutar man snusa

Hur slutar man snusa

Om du går i tankarna och funderar hur slutar man snusa? Så innebär det att du har kommit en bit på väg. Det brukar ju inte räcka med att bara ha det i tankarna hur slutar man snusa. Utan det brukar vanligtvis vara så att man behöver hjälp, tips och råd. Då har du kommit helt rätt för vi på qvitt.nu skapade denna sida för att hjälpa till med hur slutar man snusa.

På qvitt.nu så har vi massor av bra tips och goda förebilder som kommer att inspirera dig till hur slutar man snusa. Vi har även qvitt, som är ett snussubstitut. Det innebär att det är ett snus med goda smaker och har en härlig känsla under läppen men det innehåller inget nikotin. Visst är det grymt. Surfa in på qvitt.nu och läs mer så får du massor av tips och idéer hur slutar man snusa.

Hur slutar man snusa

Tips på hur slutar man snusa

Qvitt snus olika snussorter är salmiak som är salt i smaken och finns i två olika förpackningar, den ligger perfekt under läppen. Sen har vi den fräschaste sorten i qvitt-familjen, menthol, den har fått många nikotin och tobaks användare att sluta. Slutligen den klassiska Original, med den traditionella snussmaken med en underton av bergamott som många vill ha. Dessa finns att köpa i kiosken, på macken och i vår webbshop som du hittar på www.qvitt.nu.

Vill du veta mer om hur slutar man snusa, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB