Back to the top

När blir man nikotinfri

När blir man nikotinfri

Funderar du på att bli nikotinfri? Det är ju suveränt! Det spelar ingen roll om du bestämmer dig för att sluta snabbt eller väljer att trappa ner. Det viktigaste är att du bestämt dig för att bli nikotinfri. Oavsett vilket sätt du väljer så är det lämpligt att använda Qvitts snus produkter. Väljer du att när blir man nikotinfri snabbt så rekommenderar vi dig att helt gått över till vårt nikotinfria snus. Väljer du att trappa ner när blir man nikotinfri så kan du växla mellan vanligt snus och Qvitt nikotinfria snus.

När blir man nikotinfri beror på hur du förbereder dig. Bestäm ett datum när du slutar eller börjar trappa ner. Då kommer du vara mentalt förberedd, vilket gör det enklare att klara de jobbiga stunder och dagar som kommer i samband med att du lägger av. När blir man nikotinfri är inte lätt.

När blir man nikotinfri

När blir man nikotinfri med hjälp av qvitt snus

När blir man nikotinfri är olika. Att sluta med nikotin är bland det tuffaste man kan göra. Därför ska du sätta upp delmål och belöna dig ofta. Gärna efter första dagen, veckan, månaden, året. Så var snäll mot dig själv när du klarat en dag, en vecka och en månad. Belöna dig, gå på bio, köp blusen eller bootsen du suktat efter.  Med alla pengar du sparar kommer du ha råd att sätta lite guldkant på tillvaron. Det viktigaste är att du bestämt dig

Vill du veta mer om när blir man nikotinfri, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB