Qvitt utmanar den världskände Counter-Strike-spelaren Adam Friberg att vara nikotinfri i 14 dagar med start den 4 januari.

AdamFriberg_14days

För varje dag han går nikotinfri kommer han att få ett CS-skin från Qvitt. Friberg har antagit utmaningen och säger i sin tur att han kommer att tävla ut skinsen till sina följare.

Vill du vara med i Fribergs tävling om ett CS-skin?

För att var med i utlottningen av ett CS-skin går du in på Qvitt webbshop och beställer ett ”Friberg-kit”. Kittet innehåller tre dosor Qvitt för 49 kronor (du betalar endast frakten). Vid beställningen måste du även lämna en motivering om ”bästa anledningen till att sluta snusa”. (Obs, tävlingen är avslutad). 

qvitt_skin_1

Bästa motiveringen vinner
Den bästa motiveringen varje dag vinner ett skin som delas ut via streamen på Twitch av Friberg när han spelar. Samtliga vinnare av ett CS-skin kommer även att presenteras på den här webbsidan, se nedan.

Så gör som Friberg, utmana dig själv att bli kvitt nikotinet med hjälp av Qvitt och tävla samtidigt om ett exklusivt CS-skin. Lycka till!

 

Tävlingen pågår till och med den 16 januari 2016. Vinnarna meddelas via streamen på Twitch och på qvitt.nu. Du måste vara 18 år eller äldre för att tävla. Juryns beslut kan inte överklagas. Juryn består av Felix Englundh- Clutch och Markus Wahlgren och Jenny Tholin – Gotlandssnus.


Här är alla vinnarna av CS-skin. Stort grattis till er!

Tack till alla er som deltagit i tävlingen! Vi kommer att kontakta alla vinnarna via mail.

1. Daniel:
“Försökt sluta snusa i flera år men får alltid återfall, nu när min största idol Adam Friberg supportar detta tror jag verkligen att jag kan ta mig igenom detta. Har läst om Qvitt och det känns som att detta verkligen kan hjälpa mig. Tack.”

2. John:
“För jag tränar ett ungdomslag (P04) i innebandy, och har nu blivit killarnas största förebild. Jag kan inte med gott samvete fortsätta snusa. Jag vill inte att jag påverkar dem till att börja med något så dåligt som att snusa. Därför har jag lovat mig själv att bli “qvitt” snusen.”

3. Henrik:
“För både min sömn och träning skall bli bättre så qvittar jag.”

4. Oliver
“Bästa anledningen att sluta snusa är för sin egen skull, tillslut kommer man känna sig piggare, fräschare och slippa det där begäret. Du kommer känna att du äger din överläpp igen och har inte längre behovet att lägga papperstussar där när snusen tagit slut. Otroligt bra för ekonomin med för de studerande som tar slut på en dosa varannan dag. Dessa pengar kan gå till nyttigare och mer användbara saker, själv tänker jag lägga undan 50kr per dosa och skänka till barncancerfonden som jag sparar genom att sluta snusa.”

5. Petter
“Det ska bli skönt att ta sig ur ett beroende och ta kontroll igen.”

6. Christoffer
“Min bror som jag ser upp till tycker att jag ska sluta, har inte klarat förut, men nu när det är lite CS-relaterat så tror jag på mig själv.”

7. Anders
“Om Friberg kan sluta snusa så kan jag också!”

8. Jonas
“Tappade min nyköpta stock rapé ner i bolanders bäck igår när jag halkade på isen. Helt jävla otroligt, 500:- bokstavligt talat i sjön. Enough is Enough.”

9. Ted
“Ett cs skin hade varit ett grymt pris för att sluta snusa! har snusat i ca 7 år och nu får det vara nog. Håll tummarna för mig! 😀 Go Ninjas!”

10. Robin
“Jag upplever att nikotinet hämmar prestationsförmågan. Om man inte tar en snus får man dålig fokus men om man tar en snus ökar blodtrycket samtidigt som man blir sänkt. Ska testa utan och se om jag börjar prestera bättre.”

11. Sebastian
“Att vara oberoende är den bästa lösningen för full fokus. Qvitt tar dig dit.”

12. Erik
“Om man slutar snusa så lever man längre och då kan man spela mer cs! Qvitt förlänger livstiden, mer gaming.”

13.Viktor
“Älskar cs och vill sluta snusa.”

14. Jonathan
“Jag har snusat i ungefär ett år. Jag bestämde mig för att försöka sluta när jag såg att Friberg skulle göra detta. Och det går än så länge bra och känns bra!”

Kommentarer

Uncategorized