Back to the top

Nikotinfritt snus mint

Nikotinfritt snus mint

Har du lagt nikotinet på hyllan? Men du kanske fortfarande vill ha en prilla under läppen ändå? Då kan vi på Qvitt.nu meddela att det går alldeles utmärkt. För att vi har skapat en sida som heter just Qvitt.nu som innehåller massa tips och råd som kan hjälpa dig till ett liv utan nikotin. På vår hemsida så har vi även våra produkter som kan köpas direkt i vår webbshop. Det finns nikotinfritt snus mint och det flera andra sorter.

Vi har den fräscha menthol som har både fått rökare och snusare att sluta med tobak och nikotin. Det är så fräscht med nikotinfritt snus mint det är bara att testa på. Vi har även den klassiska original som innehåller en underton av bergamott och är verkligen jätte god med den traditionella snus smaken. Sen har vi salmiak som har en smak av salt som är så god att det är lätt att sluta tänka på gamla begär att sluta snusa. Så surfa in på www.qvitt.nu och läs mer om vårt nikotinfritt snus mint och våra andra sorter.

Nikotinfritt snus mint

Nikotinfritt snus mint som snussubstitut

Qvitt är ett snussubstitut för dig som är färdig med nikotinet. Qvitt har mycket snuslik smak och snuskänsla, det finns bland annat Nikotinfritt snus mint.  Den innehåller även Panax Ginseng, grönt te och fluor. Det innebär att Qvitt kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och förbättra munhygienen. Visst låter det kanon!

Vill du veta mer om nikotinfritt snus mint, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB