Back to the top

Nikotinfritt snus som smakar snus

Nikotinfritt snus som smakar snus

Är på gång att sluta snusa? Du kanske går i tankarna att sluta snusa på grund av olika anledningar. Du kanske inte mår bra av nikotinet eller så kanske du tycker det har blivit alldeles för dyrt. Nu finns det ett jätte bra snus substitut som är ett nikotinfritt snus som smakar snus. Det är ett kanon bra sätt att bli av med ditt nikotin begär. Det finns i flera olika smaker och det är ett nikotinfritt snus som smakar snus. Det låter väl kanon, ett nikotinfritt snus som smakar snus.

Du kan snusa vidare och det smakar snus men det är utan nikotin. Vi har den fräscha smaken menthol som påminner om vanligt snus som fått vanliga snusare att helt gå över till nikotinfritt snus som smakar snus. Så har vi på qvitt ett nikotinfritt snus som smakar snus som heter salmiak. Den har en smak av salt och ligger perfekt placerad under läppen. Den finns även som mini. Sen har vi en till smak som heter orginal.  Den heter så för att den innehar den traditionella snus smaken.

Nikotinfritt snus test

Kvalitet med nikotinfritt snus som smakar snus

Så välkommen att gå in på qvitt.nu för att läsa mer om hur du kan bli av med ditt nikotin beroende genom att använda nikotinfritt snus som smakar snus. Det går även att läsa om bra tips och råd hur du kan gå till väga.

Vill du veta mer om nikotinfritt snus som smakar snus, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB