Back to the top

Nikotinfritt snus test

Nikotinfritt snus test

Känner att du dig färdig med nikotinet? Bra, då finns det god hjälp att ta del av. Vi på qvitt.nu har därför skapat denna sida där du får både goda tips och bra förebilder som ger sina råd. Det har även gjorts ett nikotinfritt snus test där totalt 1000 testpiloter fick chansen att testa Qvitt orginal från Gotlandssnus. Det är ett tobaks och nikotinfritt snussubstitut. Det innehåller bland annat ginseng, te och fluor.
Av de 1000 personerna som fick chansen att vara med i de nikotinfritt snus test så svarade 568 st på på utvärderingen. 82 % av testpiloterna anger att de rekommenderar produkten. Av de som var med i nikotinfritt snus test så innebär det att de flesta gillar snuset från qvitt. Smaken beskrivs som att den kommer mycket nära en vanlig snus. De flesta som var med i nikotinfritt snus test tyckte också att fuktigheten, konsistensen och känslan var bra, trots att det inte fanns något nikotin i produkten. Så gå in på vår hemsida qvitt.nu så kan du läsa mer om att bli nikotinfri.

Nikotinfritt snus test
Nikotinfritt snus test på qvitt.nu

Det har aldrig varit enklare att sluta snusa. Vi har flera olika smaker som menthol, salmiak och den traditionella original smaken. Gå in på vår sida och läs mer, det finns tips och råd att få från personer som bland annat har varit med i ett nikotinfritt snus test.
Vill du veta mer om nikotinfritt snus test, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB