Back to the top

Nikotinfritt snus

Nikotinfritt snus

Funderar du på att sluta snusa? Då finns det olika alternativ att gå till väga. En del bestämmer sig för att försöka sluta direkt. Medans andra försöker att trappa ner. Så finns det en hel del som väljer att byta till nikotinfritt snus. Nikotinfritt snus från Qvitt är ett snussubstitut för dig som är klar med nikotinet.

Det är många som provat våra snusprodukter och är verkligen jätte nöjda. Den finns många olika smaker, vilken passar dig? Gå in på vår hemsida, www.qvitt.nu, och titta närmare på vårt utbud och vilka sorter vi har som faller dig i smaken.

Här har vi även samlat massor av tips och råd som kan hjälpa dig till ett liv utan tobak och nikotin. Allt från hur du förbereder dig för att sluta och tar dig igenom de tuffa situationerna till hur du bryter invanda beteendemönster och varför du inte ska deppa över ett återfall. Dessutom så är det både kända och okända personer som tycker till och ger sin syn på hur du ska lyckas.

Nikotinfritt snus

Ett av Sveriges populäraste nikotinfritt snus

Qvitt lanserades 2014 och etablerade sig snabbt som en av Sveriges mest populära produkter för att sluta snusa genom nikotinfritt snus. Qvitt går bra att köpa i kiosken, på macken eller i vår webbshop.
Har du några frågor och funderingar så är det bara att du kontaktar oss genom att ringa oss eller skicka ett mail.

Vill du veta mer om nikotinfritt snus, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB