Back to the top

Qvitt - testsida

Tänker du sluta snusa
eller ta ditt sista bloss?

Grattis till ett bra beslut som förändrar din livsstil! Vi förstår om det kan kännas svårt att lägga nikotinet på hyllan och bryta beteendemönster. Därför har vi skapat qvitt.nu med massor av tips och goda förebilder. Lycka till! 

Manne lägger av!
Följ hans resa här på qvitt.nu 

Manne Malmros har både rökt och snusat länge. Under hela december kan du följa hans väg mot ett nikotinfritt liv. Läs hans dagbok och låt dig inspireras att sluta själv.

Idas mål är att bli snusfri- följ hennes resa här!

Ida Gustafsson har varit aktiv snusare i snart tretton år. Men nu dumpar hon dosan för gott! Här kan du följa hennes resa mot ett snusfritt liv. Följ hennes resa och låt dig inspireras att sluta själv.

Läs mer

Tolv tips som får dig att lyckas!

Här har vi samlat massor av tips och råd som kan hjälpa dig till ett liv utan tobak och nikotin. Allt från hur du förbereder dig för att sluta och tar dig igenom de tuffa situationerna till hur du bryter invanda beteendemönster och varför du inte ska deppa över ett återfall.

Läs mer

Eddies mål är att bli snusfri- följ hans resa här!

Eddie Gavaller har varit slav under nikotinet i snart fem år. Men nu dumpar han dosan för gott! Här kan du följa hans resa mot ett snusfritt liv. Läs hans blogg och låt dig inspireras att sluta själv.

Läs mer

Prova Qvitt-kittet för endast 89 kronor

Qvitt-kittet är skapat för dig eller någon av dina kompisar som vill sluta snusa. Det innehåller fyra dosor Qvitt och kostar bara 89 kronor (inkl frakt). Qvitt-kittet går endast att beställa i vår webbshop.

Läs mer
Qvitt - behåll vanan, byt dosa

Det här händer när du slutar

När du slutar med nikotin kommer du antagligen att känna att något saknas i ditt liv. Det ska man ha respekt för och ta på allvar. Reaktioner som irritation, magont, stress osv är vanliga. Men tänk på att de fysiska och psykologiska biverkningarna avtar efter hand. Att sluta snusa eller röka är riktigt svårt. Det…

Continue reading

Läs mer

Efter 45 år med snus- nu har Christian slutat! Så här gjorde han.

Christian Brandt har snusat i hela sitt liv. Men nu har han bestämt sig. Under januari kunde vi följa hans väg mot ett snusfritt liv. Läs hans blogg och låt dig inspireras till att börja ‘qvittra’ du också.

Läs mer
Qvitt nikotinfritt snus Salmiak

Qvitt Salmiak

Qvitt Salmiak är det perfekta substitutet för dig som vill lägga tobaken och nikotinet på hyllan. Salt i smaken, perfekt formad under läppen och så god att det är lätt att sluta tänka på gamla begär. Qvitt Salmiak finns i två olika förpackningar. Oavsett vilken du väljer kommer du få smak på det goda livet.

Qvitt Original - den nikotinfria prillan

Qvitt Original

Redan en klassiker i den snabbt växande Qvitt-familjen. Den traditionella snussmaken med en underton av bergamott har fått allt fler snusare att byta till det nikotinfria alternativet. Som alla andra Qvitt- produkter innehåller Original grönt te, fluor och Panax ginseng. Ingredienser som kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och bidra till förbättrad munhygien.

Qvitt nikotinfritt snus Menthol

Qvitt Menthol

Fräschaste prillan i Qvitt-familjen har en bestämd smak av menthol som fått både snusare och rökare att göra sig av med sitt tobak och nikotinberoende. Många av kunderna har också fastnat för att mentholprillans egenskaper påminner om vanligt snus, vilket gör det ännu enklare bryta invanda mönster och prova något alldeles nytt och fräscht.

Tillverkad av Gotlandssnus

  info@gotlandssnus.sewww.gotlandssnus.se

Qvitt Salmiak, Menthol och originall
© Gotlandssnus AB