Back to the top

Smaksatt snus utan nikotin

Smaksatt snus utan nikotin

Vill du lägga nikotinet på hyllan? Bra! Det har aldrig varit lättare att sluta snusa. Då det finns mycket bra hjälp att få från Qvitt. Qvitt har smaksatt snus utan nikotin av flera olika sorter. Där någon eller några av smakerna borde falla dig i smaken.

Det är bara att du testar på våra smaksatt snus utan nikotin från Qvitt familjen. Det är många som har gjort det och är mycket nöjda. Qvitt original har den traditionella snus smaken med en underton av bergamott. Det har redan blivit en klassiker i Qvitt familjen och har fått allt fler snusare att välja smaksatt snus utan nikotin. Smaken salmiak är salt i smaken och ligger perfekt under läppen. Den gör så att det är lätt att sluta tänka på gamla begär. Den finns i både mini och vanlig. Sen har vi menthol som har en tydlig smak av menthol som har gjort att både snusare och rökare har valt att helt gått över till smaksatt snus utan nikotin.

Smaksatt snus utan nikotin

Smaksatt snus utan nikotin med grymt snygga snusdosor

Det har aldrig varit enklare att sluta snusa. Det är mycket tack vare qvitt snus, smaksatt snus utan nikotin. Qvitt snus skapades för att göra det enklare att bli av med sitt nikotin beroende men ändå kunna lägga in en prilla. Du är varmt välkommen att nå oss på telefon eller via vår mail. Det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Vill du veta mer om Smaksatt snus utan nikotin, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB