Back to the top

Snus nikotinfritt

Snus nikotinfritt

Börjar du tröttna på snus med nikotin i? Då rekommenderar vi att du provar snus nikotinfritt. Produkten tillverkas av Gotlandssnus som i grunden är en gotländsk tillverkare av premiumsnus. Råvarorna som används till snus nikotinfritt är av bästa sort och det märks på både smak och känsla.

Smakerna som finns att välja på är salmiak, original och menthol. Qvitt salmiak är salt i smaken. Perfekt formad under läppen och så god att det är lätt att sluta tänka på gamla begär. Original innehar den gamla traditionella snus smaken med en underton av bergamott. Det har gjort att många har valt snus nikotinfritt. Sen har vi den fräscha Qvitt menthol som har både fått rökare och snusare att sluta med tobak och nikotin beroende.

Så vilken blir den favorit? Det är bara att du testar snus nikotinfritt från Qvitt så kommer du bli nöjd och förhoppningsvis av med ditt nikotin begär. Om du sitter och funderar över någonting så tveka inte att höra av dig till vår trevliga och service inriktade personal.

Snus nikotinfritt

Snus nikotinfritt från Qvitt

Idag sker all tillverkning av Qvitt snus nikotinfritt i fabriken i Roma på Gotland där vi även har vårt kontor. Råvarorna är av bästa sort och vi håller högsta kvalitet. Dessutom har vi fantastiska medarbetare utan dem så kan vi inte tillverka med den yppersta snus klassen som vi vill och ska hålla.

Vill du veta mer om Snus nikotinfritt, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB