Back to the top

Snus utan nikotin

Snus utan nikotin

Du kanske går i tankar att sluta snusa. Men du är inte riktigt säker hur du ska sluta. Och med funderingar som att det måste vara jätte svårt att sluta snusa. Och att jag kommer inte att klara det för att jag måste ha en snus under läppen,  jag måste ha en prilla direkt efter lunch osv. Men då finns det faktiskt hjälp att få. Det finns ett snus utan nikotin som du kan prova. Det heter Qvitt och är ett snus utan nikotin. Skillnaden mot snus med nikotin i är att vårt snus är snus utan nikotin. Qvitt har en mycket snuslik smak och snuskänsla. Vilket gör att steget inte känns lika långt att sluta snusa.

Det innehåller också Panax Ginseng, grönt te och fluor. Vilket innebär att Qvitt kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och förbättra munhygienen. Det låter väl bra det här och det är läge att testa på om du vill börja använda snus utan nikotin. Qvitt lanserades 2014 och etablerade sig snabbt som en av Sveriges mest populära produkter för att sluta snusa.

Snus utan nikotin

Snus utan nikotin av bästa kvalitet

Råvarorna som används till Qvitt är av bästa sort och det märks på både smak och känsla.
Qvitt produceras av Gotlandssnus som i grunden är en gotländsk tillverkare av premiumsnus. För mer info kring snus utan nikotin surfa in på www.qvitt.nu och läs mer.

Vill du veta mer om Snus utan nikotin, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB