Back to the top

Snus utan tobak

Snus utan tobak

Är du ute efter att bli tobaksfri? Du kanske är en rökare eller snusare och vill lägga tobaken och nikotinet på hyllan. Då kan vi varmt rekommendera snus utan tobak. Vi på qvitt.nu har snus utan tobak med olika smaker och dessutom till bra priser. Vi kan absolut rekommendera vårt snus utan tobak. Det är bara att du går in på vår hemsida och läsa mer om vårt tobaksfria och nikotinfria snus. Där får du även tips och ideer om hur du kan bli av med ditt beroende.

Även från personer som har varit i samma situation som du, som beskriver deras tillvägagångssätt och deras syn på våra produkter. Du kommer inte att ångra dig. Våra smaker av qvitt snuset är salmiak, menthol och den traditionella snussmaken original. Qvitt kan köpas i kiosken, på macken eller i vår webbshop. Alla våra produkter innehåller grönt te, fluor och panax ginseng. Det är ingredienser som kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och bidra till förbättrad munhygien.

Snus utan tobak

Gotlandssnus tillverkar snus utan tobak

Qvitt tillverkas av Gotlandssnus och tillverkningen sker på Gotland. Qvitt lanserades 2014 och blev snabbt etablerat som en av Sveriges populäraste produkter för att sluta snusa genom snus utan tobak och nikotin. Så om du har bestämt dig eller om du går i tankar att sluta snusa så ska du gå in på hemsida. Där finner du förhoppningsvis svaren du söker. Annars så kontaktar du oss så berättar vi gärna mer.

Vill du veta mer om snus utan tobak, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB