Back to the top

Tips sluta röka

Tips sluta röka

Funderar du på att fimpa för gott. Bra, det låter ju sunt och vettigt! Det kommer inte bli helt lätt men om du har bestämt dig så kommer det att bli lättare. Dessutom så finns det idag mycket bra tips sluta röka. Surfa in på www.qvitt.nu och läs mer för där finns gott om hjälp.

Den långsiktiga prövningen är att klara av vanemässiga beteenden, som att ta en cigarett till kaffet eller på festen. Det här är svåra situationer och många klarar det inte första gången, men försök igen och igen. Till slut kommer du att lyckas.

Du ska inte deppa om du skulle få ett återfall. Det är många som försökt sluta röka eller snusa men fått ett eller flera återfall. Bli inte nedstämd om det sker, utan försök igen och igen och igen om det krävs. Till slut kommer du klara av det. Tips sluta röka och snusa finns på qvitt.nu. Där finns tolv olika tips sluta röka och snusa och som får dig att lyckas att bli av med ditt nikotin och tobaks beroende.

Tips sluta röka

Tips sluta röka börja med nikotinfritt snus

Ett bra tips sluta röka är att ta del av informationen som finns på vår hemsida www.qvitt.nu. Där finns massor av bra tips och råd att bli nikotin och tobaksfri. Det finns personer bland annat som är eller har varit i samma situation som du som ger sina värdefulla tips. Annars går det även bra att kontakta oss, du är så välkommen!

Vill du veta mer om tips sluta röka, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB