Back to the top

Varför sluta snusa

Varför sluta snusa

Många som har funderat på att sluta snusa har ställt sig frågan, Varför sluta snusa? Det är ju lämpligt att veta varför sluta snusa. Det kan vara av ekonomiska skäl. Eller att du inte mår så bra av nikotinet och vill bli helt nikotinfri. En bra morot för att sluta snusa är att det aldrig har varit lättare att sluta snusa än nu.

Har du hört talas om Qvitt? Om inte så bör du gå in på vår hemsida och läsa om oss och våra produkter.  Vi skapade sidan för att det ska gå lättare att bli nikotin och tobaksfri. Vi har tre fantastiska nikotinfria snusprodukter.

Vi den klassiska original som är har den traditionella snus smaken med en underton av bergamott. Sen har vi den fräscha Qvitt menthol som har både fått rökare och snusare att sluta med tobak och nikotin. Så till sist så har vi salmiak som har en smak av salt som är så god att det är lätt att sluta tänka på gamla begär. Den ligger perfekt under läppen och är verkligen jätte god. Salmiak har vi i två olika förpackningar, vanlig och mini. Vilken väljer du? Det är bara att du testar på vårt snus så ska du inte bli missnöjd och du kommer inte fundera mer på varför sluta snusa.

Varför sluta snusa

Varför sluta snusa, börja snusa nikotinfritt istället?

Man kan känna att man inte vill snusa längre av olika anledningar. Det kan vara för dyrt eller så kanske man vill bli av med nikotinet. Så kan det vara, men varför sluta snusa när man kan börja med qvitts produkter perfekta. Det är bra pris, det är inget nikotin och det smakar snus.

Vill du veta mer om varför sluta snusa, läs gärna mer på www.qvitt.nu för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på qvitt.nu!

© Gotlandssnus AB